Oferta e re nga banka ProCredit i dedikohet klientëve privatë që planifikojnë të blejnë shtëpi/banesë apo patundshmëri dhe ofrohetme normë efektive prej 3.70%.

Apliko Online KËTU

Oferta vlen deri më 15 janar 2019; vetëm për klientët që aplikojnë për kredi përmes ueb faqes.

Përfitimet tjera për klientët privatë:

• Fonde Flex deri në 200% të pagës tuaj me normë efektive prej 9,37%
• Kredi Investive me normë efektive vjetore prej 5.55%
• Platformë të avancuar të bankimitonline – ProCredit Direkt
• Oferta vlen edhe për Eko investimet tjera në përgjithësi

Gjeni disa shembuj këtu për orientimin tuaj; shuma dhe periudha e kthimit të kredisë përshtatet me nevojat dhe potencialin financiar të klientit.
Shënim: norma e interesit është e ndryshueshme varësisht nga qëllimi, shuma dhe periudha e kthimit të kredisë. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar