Filmi shumë i dashur për fëmijë Peter Rabbit arrin në Cineplexx më 3 dhe 4 korrik, me eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shumë aktivitete për fëmijë dhe shpërblime nga brende të ndryshme.

Njëri prej filmave të shumë pritur për fëmijë po arrin në Cineplexx! Kinemaja më e madhe në vend Cineplexx, për filmin Peter Rabbit, do të organizojë eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete. Ky event do te mbahet ne të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren, për dy ditë me rradhë, duke filluar nga ora 12:00.

Thomas dhe Bea tani janë të martuar dhe jetojnë me Peter dhe familjen e tij të lepurushëve. I mërzitur nga jeta në kopsht, Peter shkon në qytetin e madh, ku takon personazhe të pazakontë dhe përfundon duke krijuar kaos për të gjithë familjen e tij.

Fokusi kryesor i këtij eventi do të jetë pikërisht premiera e këtij filmi. Për fëmijët do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete si:

4x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Blukids
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Okaidi
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lindex
6x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland
3x Gift Cards në vlerë prej 30€ nga Chaussea
Facepainting

Eventi i njejtë për këtë film të animuar do të mbahet edhe në kinemanë në Prizren, ku do të ndahen 20 kupona falas nga Area 52 Trampoline Park, që gjendet në Galeria Shopping Mall, do të ndahen biskota dhe ushqime për fëmijë dhe do të ketë maskota për fëmijë mundësuar nga Liri, si dhe aktivitete të Facepainting.

Për më tepër informata rreth eventit dhe orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit apo direkt në kinema prej orës 12:00.