Në internet është duke qarkulluar një video rrëqethëse, ku tregon momentin se si disa burra nga Meksika grinden brenda një lokali dhe në një moment eskalon situata dhe pas disa grushteve, përfundon me vrasje brutale me revole.

Disa burra po grindeshin, kurse kamerat kanë kapur momentin kur njëri prej tyre nxjerr nga brezi revolen duke dashur ta qëlloj me revole, por ndodh e kundërta dhe personi me të cilin përleshet ia rrëmben revolen dhe e qëllon me 5 plumba, transmeton Telegrafi.

Është interesant se si vrasësi me pas shëtitet nëpër lokal sikur të mos kishte ndodhur asgjë e keqe. Të pranishmit tjerë mbetën të shokuar me atë çfarë panë, derisa para tyre qëndronte i shtrirë viktima.

Ende nuk dihet se çfarë në të vërtetë diskutuan ata që qoi në eskalim të situatës e madje në vrasje. /Telegrafi/