Mike McCafferty nga Los Angeles i Shteteve të Bashkuara, është pronari i papagallit Lucky i cili imiton zilen e iPhone-it.

Mirëpo, kur ia lëshojnë ta dçgjojë duke kënduar, bëhet nervoz dhe bën veprime të ndryshme, për të shprehur shqetësimin, transmeton Telegrafi.

Filmimi i postuar më poshtë, e tregon atë teksa heqë një tast nga laptopi, kur dëgjon se si e ka imituar zilen. /Telegrafi/