Deontay Wilder bëri një gabim të madh në raundin e katërt, pasi pas rrëzimit të Tyson Furyt, nuk u largua në një kënd neutral, por qëndronte afër britanikut.

Amerikani e rrëzoi dy herë Gypsy Kingun brenda raundit të katërt, por ky i fundit arriti mrekullisht të ngrihej sërish në këmbë.

Derisa Fury qëndronte në dysheme, gjyqtari filloi të numëronte deri në dhjetë, mirëpo për një moment ai stopoi, duke i thënë Wilderit që të rikthehej në këndin e tij.

Gjyqtari kritikohet ashpër për numërim të ngadalësuar në rrëzimin e Furyt nga Wilder Gjyqtari kritikohet ashpër për numërim të ngadalësuar në rrëzimin e Furyt nga Wilder

Kjo bëri që numërimi të stërzgjatej dhe britanikut iu dha kështu mundësia që të ngritej sërish në këmbë.

Kishte kritika ndaj gjyqtarit se ai po bënte numërim të ngadalësuar, por pamjet e reja tregojnë se amerikani gaboi me afrimin e tij te Fury.

Kishte dyshime para se të fillonte meçi – Wilder kërkoi që dorëzat e Furyt të shqyheshin Kishte dyshime para se të fillonte meçi – Wilder kërkoi që dorëzat e Furyt të shqyheshin

Dustin Poirier dhe Daniel Cormier reaguan përmes Twitterit se ishte një numërim i ngadalësuar, pasi gjyqtari kishte numëruar deri në pesë.

Në matjen e kohës, gjyqtari kishte në të vërtetë një numërim të ngadalësuar, por që Wilderi ishte fajtori kryesor në atë moment. /Telegrafi/