Ndonëse ka vetëm pak ditë prej se vetura Dacia Stepway i fitoi zgjedhjet në garën e veturave më të dashura, siç duket shitjet për këtë model kanë filluar të shpërthejnë!

Vetura Sandero Stepway në Debat Plus: Nuk dalim në debat sepse gara është për vendin e dytë! Vetura Sandero Stepway në Debat Plus: Nuk dalim në debat sepse gara është për vendin e dytë!

Dacia Stepway i Ri është vetura që premton vozitje të rehatshme të kombinuar me hapësirë të mjaftueshme dhe me teknologji të avancuar për të sjell komoditetin më të madh për vozitësin.

Këto karakteristika, e shumë të tjera, kanë bërë që Dacia Stepway i Ri qysh në ditët e para prej prezantimit të merr interesim të jashtëzakonshëm dhe të thyej rekorde në shitje.


Dacia Stepway i Ri mes tjerash përmban edhe:

– Drita LED
– Frenim emergjent
– Sensorë e kamerë të parkingut
– Çelës inteligjent
– Klimë automatike
– Navigacion me ekran me prekje 8 inç, etj.

Për më shumë informacione rreth kësaj veture që vjen me performancë të jashtëzakonshme e çmim të volitshëm, vizitoni showroomin e Auto Mitës ose kontaktoni në: 045 500 588 apo 045 645 666.