LAJMI I FUNDIT:

Paguan 10 mijë dollarë për të zëvendësuar butonat brenda Ferrarit

Paguan 10 mijë dollarë për të zëvendësuar butonat brenda Ferrarit

I zhgënjyer nga cilësia e veturës, ai vendosi të shesë Ferrarin dhe ta zëvendësojë atë me një model sportiv amerikan.

Reklama

Pas blerjes së një veture (mbi)të kushtueshme, për shumë njerëz, surprizat sapo kanë filluar, ndaj kënaqësia e vozitjes, nga njëra anë dhe kostoja e pronësisë, nga ana tjetër, janë shumë shpejt në bilanc.

Në rastin e këtij pronari të Ferrarit, skeda mbizotëronte në anën tjetër dhe vendimi përfundimtar ishte që kënaqësia e drejtimit të një Ferrari nuk vlen aq shumë.

Jerry Moss ndau një foto të faturës që mbështeste pohimet e tij se riparimet e butonave e kabinës kushtojnë gati 10 mijë dollarë.

Ai nuk përmendi se për cilin model ishte, por theksoi se “nuk mund të parashikojë se çfarë do të shkojë keq me veturën më pas”, ndaj vendosi ta shesë atë.

Moss më pas bleu një Chevrolet Corvette C8 dhe pas dy javësh vendosi që makina ishte aq e mirë sa pas dhjetë vjetësh dhe 8000 kilometrash vendosi të hiqte qafe Ferrarin.

Kishte disa gjëra në listën e shërbimit, dhe ai iu drejtua në mënyrë specifike butonave të kabinës.

Shërbimi përfshinte instalimin e një mbështetëseje për këmbë, si dhe disa artikuj të tjerë, dhe përfundoi duke kushtuar afro 10 mijë dollarë.

Ndërkohë pagoi 15 mijë dollarë për të zëvendësuar kushinetat, 4 mijë dollarë për sinjalizues të prishur etj. /Telegrafi/