Në një botë të “fiksuar” me atë që është në mes të këmbëve tuaj, është e lehtë të harrosh zonën më erogjene të trupi: thithkat

Dr Janet Brito, PhD, një seksolog dhe psikolog klinik, pohon se femra mund të përjetojë një nga orgazmat më të fuqishme vetëm falë stimulimit të thithkave.

Pa penetrimin e organit mashkullor, pa stimulimin e klitorit apo ndonjë praktikë tjetër seksuale, thuhet e besohet se femra mund të arrijë kënaqësinë maksimale edhe përmes prekjes së gjoksit.

Në fakt, duke stimuluar thithkat dhe indet e gjirit, ju mund të arrini kulmin e kënaqësisë seksuale si një orgazmë gjenitale. Ajo mund të jetë po aq e fortë sa orgazmat e tjera ndaj seksologët i mëshojnë fort faktit se paraloja është çelësi.

Oh, dhe pjesa më e mirë? Orgazmat e thithkave mund të jetë pararendëse e një orgazme gjenitale nëse doni të keni orgazma të shumta në të njëjtën kohë.

Nipple clamps | How to use nipple clamps

Si e arrini orgazmën?

Praktika, praktika, praktika. Të gjitha trupat reagojnë ndaj stimulimit në mënyrën e tyre kështu që është e rëndësishme të eksperimentoni, të dëgjoni trupin tuaj dhe të fokusoheni në aspektin e kënaqësisë – jo domosdoshmërisht në qëllimin final.

Pra lejoni veten dhe/ose partnerin tuaj të eksplorojë aftësitë e trupit tuaj pa gjykim ose pritshmëri, këshillon Living.

Një orgazmë e gjinjve, si një orgazmë klitorale, kërkon durim dhe kuriozitet. Mos kini frikë të eksperimentoni dhe të provoni qasje të ndryshme për të zbuluar se çfarë ju bën të ndiheni mirë. /Telegrafi/