Nga partia opozitare OBRM-PDUKM akuzojnë se LSDM do ta fut në borxh shtetin edhe për 53 milion euro.

“LSDM-ja në mënyrë të pamëshirshëm e fut në borxh Maqedoninë. Qeveria të martën do ta fut në borxh shtetit për mbi 53 milion euro.

Qëkurë LSDM është në pushtet, nuk kalojnë dy tre muaj pa hyrë në borxh”, thonë nga OBRM-PDUKM.

Nga atje thonë se huamarrja e vazhdueshme ka rezultuar në një rritje të borxhit publik me mbi 5 miliardë euro.

“Dhe derisa nuk ndalojnë kreditë e reja që kamatën do ta paguajnë gjeneratat e ardhshme qeveri nuk po ndërton asgjë”, thonë nga OBRM-PDUKM./Telegrafi/