Nëpërmjet një njoftimi të OBRM-PDUKM-së thuhet se Kovçevski është ushtari i Zaev dhe se nuk është asnjëfarë kuadri.

“Është njeriu i cili duhet të vazhdojë me politikat humbëse dhe kriminale të LSDM-së për të siguruar mbrojtje për familjen Zaev”, thonë nga kjo parti.

Kovaçevski: Do të kandidoj për kryetar të LSDM-së Kovaçevski: Do të kandidoj për kryetar të LSDM-së

Sipas tyre, drejtori i Zaevit, Kovaçevski vendimin për kryetar të LSDM-së e ka para mbajtjes së kongresit.

“Kovaçevski është njerii i Zaevit i cili duhet të vazhdojë me zaevizmin. Të gjithë ata populli do t’i mposht në zgjedhjet e parakohshme kuvendare”, thuhet në njoftimin e OBRM-PDUKM-së./Telegrafi/