LAJMI I FUNDIT:

Njëri lloj i orgazmës është më i fuqishëm, por edhe më i rrallë: Dhe ndodh kur femra pikërisht bën kështu

Njëri lloj i orgazmës është më i fuqishëm, por edhe më i rrallë: Dhe ndodh kur femra pikërisht bën kështu

Orgazmat e klitorisit dhe ato vagjinale janë më të njohura, por kohëve të fundit gjithnjë e më shumë po flitet për këta tipa të orgazmës femërore

Orgazma e thimthave


Edhe pse shpesh lihen pas dore, thimthat janë zonë e rëndësishme erogjene. Eksitimi i kësaj pjese të trupit mund të çojë deri në përndezje të madhe të femrës.

Më së miri është që thimthat të stimulohen me vibrator, gishta apo me buzë. Prekni butësisht, por, sipas dëshirës, mund t’i fërkoni, t’i pickoni butësisht dhe lehtë t’i përdridhni, transmeton Telegrafi.

Orgazma e fytit

Përvoja e shumë femrave ka treguar që orgazma e fytit mund të arrihet gjatë seksit oral. Kjo vlen posaçërisht për teknikën e fytit të thellë. Ndjenja është shumë intensive.

Megjithatë kjo orgazëm duhet të jetë seksualisht shumë e eksituar. Partneri luan rolin kryesor dhe ai duhet t’ia futë femrës gishtin e madh në fyt dhe me të të fërkojë pjesën e fundit të fytit.

Opsioni tjetër është më i thjeshtë, por varet nga përvoja e femrës dhe e ofrimit të seksit oral, por që ka të bëjë me teknikën e fytit të thellë.

Orgazma cervikale të çon në eufori: “Provojeni vetë përpara se të përfshini partnerin”
Lexo po ashtu Orgazma cervikale të çon në eufori: “Provojeni vetë përpara se të përfshini partnerin”

/Telegrafi/