Një gjarpër në tualet ka bërë që një familje të ballafaqohet me “befasinë” më të madhe që ata kanë pasur në shtëpinë e tyre” në Abilene, Texas, përcjell Telegrafi.

Cassie McFadden thotë se djali i saj 4-vjeçar Isaac e zgjoi atë nga gjumi duke i thënë se ka hasur një gjarpër në tualetin e tyre.

Jason McFadden, babai, duke dyshuar se mund të ketë më shumë të tillë, duke e thirrur një kompani lokale për heqjen e gjarpërinjve.

Siç bëhet e ditur, ata i larguan nga dhjetë gjarpërinjtë nga nën-shtëpia dhe 13 nga bodrumi.

Ekspertët thonë se gjarpërinjtë e tillë kanë tendencë për të kërkuar vende më të ngrohta në rajohen të tilla, gjatë muajve të ftohtë. /Telegrafi/