Ambienti për të jetuar kërkon një vendim që ka rëndësi për gjenerata të tëra, dhe një vendim i tillë nuk është i lehtë të merret derisa të jeni informuar për Linda Premium Residence, kompleksin më të madh që po ndërtohet në kryeqytet.

Një zgjidhje për gjenerata të tëra, i tillë është vendimi për të blerë një banesë në Linda Premium Residence, nga se i ka të gjitha.

Me një arkitekturë bashkëkohore dhe plan të jashtëzakonshëm që ofron jetë të rehatshme, vendimi për këtë kompleks është i dobishëm për gjenerata të tëra.

Pak ka dyshime për këtë nga se kushtet janë ideale për një jetë afatgjate, të qetë dhe pa brenga.

Linda Premium Residence - kompleksi i veçantë afaristo-banesor i kryeqytetit i cili po bëhet ëndrra e secilit Linda Premium Residence - kompleksi i veçantë afaristo-banesor i kryeqytetit i cili po bëhet ëndrra e secilit

Linda Premium Residence është e kompletuar me:
– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Banesat janë të idejuara me një dizajn inspirues të projektuara për të frymëzuar çdo çast të jetesës.

Nëse keni menduar se ambientet e brendshme janë më të mira, ajka qëndron te ambientet e jashtme.

Banesa luksoze, me oborre dhe plot ekstravagancë vetëm në Linda Premium Residence Banesa luksoze, me oborre dhe plot ekstravagancë vetëm në Linda Premium Residence

Ballkonet klasike janë eliminuar sepse familja luaj, sidomos fëmijët meritojnë më shumë hapësirë, duke ofruar kështu terraca të gjelbruara për secilën banesë.

Banesat po shiten me ritme të shpejta dhe nxito duke përfituar hapësirën ideale dhe duke larguar brengën e madhe duke kontaktuar në: 080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com