Ëndrra për të pasur një banesë jo të rëndomtë midis kryeqytetit, një banesë me të cilën do të krenoheshit, për disa mund të duket akoma një fantazi e cila vështirë se realizohet.

Epo, lajmi i mirë është se për të gjithë ata që ëndërrojnë të jetojnë në një apartament a kompleks jo vetëm luksoz por edhe të vetmin e llojit të tij në vend , një gjë e tillë nuk do të mbetet më vetëm iluzion.

Për të gjithë të pasionuarit për një jetesë plot ekstravagancë, luks dhe komfort, Al Trade Center sjell kompleksin e ëndrrave tuaja Linda Premium Residence e cila gjendet në Prishtinën e Re, më saktësisht buzë rrugës A që lidhet me rrugën B.

Këto apartamente me dizajne unike janë vepra mahnitese arkitekturore e kjo për shumë arsye.

Një prej arsyeve kryesore janë oborret në formë të terracave. Linda Premium Residence ofron diçka krejtësisht të veçantë, banesa me oborre dhe benefite të shumta për banorët, të tilla si:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë
– Supermarket dhe restaurant
– Mjeku i lagjes
– Barnatore
– Qendër fitnesi me SPA
– Pishinë të mbyllur dhe sauna
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Pra nuk ka diskutim për përkushtimin e jashtëzakonshëm të Al Trade Center për të krijuar mjedise të cilat do të ndikojnë pozitivisht në mirëqenien e banorëve të ardhshëm të Linda Premium Residence.

Shitja e banesave ka një kohë që ka filluar kështu që bëhu një prej banorëve të kompleksit më të kompletuar në kryeqytet dhe vend duke kontaktuar në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com