Sonte në RTM, nënkryetari i OBRM-PDUKM-së, Aleksandar Nikolloski foli për zgjedhjet që vijojnë.

Nikolloski tha se te Zoran Zaevi ka dallim të madh nga ajo çfarë ka flet dhe çfarë ka realizon duke përmendur se në referendumin e 30 shtatorit kanë ndodhur shumë parregullsi, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Edhe për referendumin thoshte se do të jetë i pastër si kristal, dhe ndodhi ajo çfarë ndodhi. Dyshimi mbetet. Këtu përgjegjësia bie mbi pushtetin, pushteti i organizon zgjedhjet”, sqaroi Nikolloski.

Ai rikujtoi se OBRM-PDUKM që nga janari i këtij viti kërkoi zgjedhje të parakohshme kuvendare./Telegrafi/