Edhe pse tashmë në Serie A për sezonin 2022/23 janë luajtur shtatë xhiro, ka ende lojtarë që nuk kanë luajtur asnjë minutë.

Në mesin e tyre ka lojtar të rinj, por edhe me përvojë – dhe lojtarë që janë transferuar në afatin kalimtar të fundit dhe presin shansin e tyre për t’u dëshmuar.

Më poshtë keni lojtarët që nuk janë paraqitur ende në Serie A këtë sezon (në listë nuk janë të përfshirë të lënduarit dhe ata që nuk janë ftuar kurrë):

ATALANTA

 • Asnjë

BOLOGNA

 • Joaquin SOSA

CREMONESE

 • Christian ACELLA
 • Maissa NDIAYE

EMPOLI

 • Sebastian WALUKIEWICZ

FIORENTINA

 • Asnjë

INTER

 • Asnjë

JUVENTUS

 • Asnjë

LAZIO

 • Stefan RADU
 • Luka ROMERO

LECCE

 • Mats LEMMENS
 • Samuel UMTITI
 • Joel VOELKERLING PERSSON

MONZA

 • Samuele VIGNATO

NAPOLI

 • Alessandro ZANOLI

ROMA

 • Matias VIÑA
 • Cristian VOLPATO

SALERNITANA

 • Leonardo CAPEZZI
 • Andrei MOTOC

SAMPDORIA

 • Bruno AMIONE
 • Andrea CONTI

SASSUOLO

 • Janis ANTISTE
 • Pedro OBIANG

SPEZIA

 • Salva FERRER
 • Aimar SHER

TORINO

 • Brian BAYEYE
 • Yann KARAMOH

UDINESE

Reklama
 • Mato JAJALO
 • Simone PAFUNDI

VERONA

 • Giangiacomo MAGNANI
 • Mateusz PRASZELIK

/Telegrafi/