Shkencëtarët kanë deklaruar se talenti dhe suksesi mund të jenë të trashëgueshme sikurse edhe dukja.

Përmes kësaj, shumica e personave mendojnë se a mundet që fëmijët e yjeve të rokut të kenë lindur të bëhen muzikantë të njohur dhe se a mund ta shfaqin talentin e tyre.

Bright Side ka vendosur të gjejë disa fëmijë të ikonave të muzikës, të cilët gjithmonë do të jenë të shkruar në historinë e muzikës.

Disa prej tyre kanë ndjekur hapat e prindërve të tyre ndërsa të tjerë kanë zgjedhur rrugë të ndryshme.

1. Jade Jagger — vajza e Mick Jagger nga grupi “The Rolling Stones”

Reklama

2. Lola Lennox — vajza e Annie Lennox

3. Sophie Simmons — vajza e Gene Simmons nga “Kiss”

Reklama

4. Anaïs Gallagher —vajza e Noel Gallagher nga Oasis

5. Zak Starkey — djali i Ringo Starr nga “The Beatles”

6. Pirate Davis — djali i Jonathan Davis nga Korn

7. Paul Inder — djali i Lemmy Kilmister nga Motörhead

8. Calico Cooper — vajza e Alice Cooper

9. Aimee Osbourne — vajza e Ozzy Osbourne

/Telegrafi/