Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është rritur, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Nga atje thonë se në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga shteti pritet prej 30 minuta deri në 1 orë.

Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalja nga shtetit./Telegrafi/