Të lodhur nga puna apo obligimet e pafundme të përditshme, të gjithë dëshirojmë të gjejmë një mënyrë të lehtë për të pasur energji për t’u marrë me aktivitetet e përditshme. Mënyra më e mirë për të qëndruar të shëndetshëm dhe plotë energji është përmes ushqimit që konsumojmë.

Nëse konsumoni ushqime jo organike, pa vlera ushqyese dhe jo të sigurta për konsumim, atëherë ju mund të keni probleme të ndryshme shëndetësore, duke përfshirë mungesën e energjisë dhe lodhjen. Në rast se nuk merren vlerat e duhura ushqyese çdo ditë, ju filloni të keni probleme në realizimin e aktiviteteve fizike dhe mentale.

Kur vëreni se nuk ndiheni mirë si pasojë e mos ushqyerjes së mirë, ju duhet t’i ktheheni ushqimit të shëndetshëm dhe natyral. Ju duhet të konsumoni shumë pemë dhe perime, pasi që ato janë mënyra më e mirë për të marrë vitamina dhe vlera të tjera ushqyese. Më pas, vaktet tuaja të ushqimit janë shumë të rëndësishme dhe duhet të kenë nutrientë të shumtë. Ne ju sugjerojmë të konsumoni produkte ushqimore nga kompani që ofrojnë vlerë dhe cilësi, si COOP Italia.

Konsumoni këto ushqime nga COOP dhe për kohë të shkurtër do të vëreni efektet pozitive në shëndetin tuaj, si supa shumë të shijshme me përbërës natyral, përzierjet me perime të ngrira, kërpudha, oriz të bardhë ose integral, pasta normale ose integrale, fruta të ngrira deti, proshutë të cilësisë së lartë, peshk të freskët, hamburger vegjetarian, e shumë ushqime tjera. COOP ofron edhe ëmbëlsira dhe ‘snacks’ të ndryshëm pa sheqer të shtuar dhe pa vaj palme që të shoqërojmë ushqimet kryesore pa dëmtuar shëndetin.

Konsumoni produktet e COOP Italia pa përbërës artificial, pa konservues, të pa trajtuara dhe jo të modifikuara gjenetikisht për të qëndruar të shëndetshëm dhe aktivë. Këto produkte të shëndetshme dhe të sigurta për konsumi i gjeni vetëm në supermarketet Super Viva.