Ndonëse duket një imazh normal me një grumbull trungjesh të grumbulluara aty fshihet një mace e padukshme.

Nëse shikoni gjatë dhe mjaftueshëm, do të jeni në gjendje të dalloni saktësisht se ku po pushon macja, transmeton Telegrafi.

Macja e përgjumur si duket ka treguar disa aftësi të nivelit të lartë kamuflimi pasi disa mund të kenë problem ta gjejnë se ku është.

Për ata që nuk mund ta vërejnë mund ta gjejnë me ndihmën e imazhit të mëposhtëm. /Telegrafi/