Duplex Premium njihet për laramaninë e artistëve të cilët ftohen të përformojnë në të.

Gjthmonë me risi, gjithmonë me befasi të mëdha për klientët e tij.

Sonte, në veçanti, në Duplex Premium do të performojë një nga DJ më të njohur ndërkombëtar – DJ Sallah.

Qysh në moshën 14 vjeçare, DJ Sallah filloi të krijonte art në klubet e natës në qytetin e tij, për t’u bërë më pas, në moshë shumë të re, DJ rezident në klubin e njohur “Tameem”.

Në 24 vjet karrierë, ai ka bashkëpunuar me DJ të njohur si Laurent Garnier, Josh Wink, e Sven Vâth, dhe performancat e tij kanë pasur shtrirje dhe famë globale.

I njohur për kombinimet unike që krijon në këngë, DJ Sallah mbetet një nga DJ më interesant dhe më të kërkuar botëror për momentin.

Sonte, Sallah performon ekskluzivisht në Duplex Club, për ta shndërruar këtë të premte në një natë të paharrueshme.

E veçanta e kësaj mbrëmje është karakteri humanitar, ku të gjitha mjetet nga hyrja do të dedikohen për shërimin e Egzon Kryeziut dhe Valon Qelajt të aksidentuar kohë më parë në magjistralen, Prishtinë – Ferizaj.