Anëtari i presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Milorad Dodik kishte përsëritur vitin e parë në shkollë të mesme.

Reklama

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ky informacion ka dalë ditëve të fundit në publik dhe së fundmi është konfirmuar nga vajza e Dodikut, Gorica.

Lajmin e ka prezantuar për herë të parë publikisht kandidatja për presidente të RS-së, Jelena Triviq.

“Kjo fushatë po bëhet gjithnjë e më interesante. Në opinion janë shfaqur informacione se dikur Milorad Dodik ka dështuar një vit në klasën e parë të gjimnazit… Dodik ka ndjekur shkollën bujqësore në Banja Luka, dhe gjoja për një vit profesori i gjuhës serbokroate është rrëzuar”, ka shkruar Triviq.

Reklama

Ajo shtoi se nuk është e habitur që Dodik është “përsëritës”.

“Megjithatë, jam i befasuar që ka dështuar në kursin e gjuhës serbo-kroate… Siç e kemi parë ditët e fundit që ai merret me falsifikimin e dokumenteve, nuk do të më çudite nëse do të falsifikonte një diplomën e shkollës së mesme kur hyni në universitet”, ka thënë ajo.

Reklama

Menjëherë pas kësaj, ishte Gorica Dodik ajo që është deklaruar, e cila konfirmoi informacionin se Dodik përsëriti klasën.

“Milorad Dodik u rrit në fshat, punonte dhe studionte në të njëjtën kohë dhe meqë atë vit kishte shumë punë në prona, ai nuk arriti të shkonte rregullisht në shkollë dhe përsëriti klasën. Milorad Dodik hyri në fakultet i Shkencave Politike në Beograd dhe e ka përfunduar në kohë”, ka shkruar Gorica në mediat sociale. /Telegrafi/