0Shares

Microsoft përfundimisht ka filluar të ofrojë qasjen në shfletuesin e saj të ri - Internet Explorer 10 për përdoruesit e saj të cilët ende nuk janë pajisur me Windows 8.

Versioni i ri i shfletuesit të Microsoft do të vijë tek përdoruesit brenda javëve në vazhdim, ndërsa kompania ka njoftuar se Internet Explorer 10 përfshin performancë më të mirë të JavaScript, si dhe jetëgjatësi më të mirë për përdoruesit mobil.

Internet Explorer 10 on Windows 7 do të ofrojë performancë pothuajse identike me atë që ofrohet nga Windows 8.

Për më shumë, Microsoft ka njoftuar se Internet Explorer 10 do të jetë në dispozicion tek më shumë se 700 milionë përdorues, në 95 gjuhë të ndryshme të botës. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)