Microsoft është një kompani e njohur kryesisht për softuerët e tyre si Windows dhe Office, dhe në një farë mase edhe për pajisjet harduerike, si me formacionin e Surface të kompjuterëve dhe tabletëve. Megjithatë duket se Microsoft tani po hyn në pajisjet audio pasi kompania ka njoftuar zyrtarisht kufjet Surface.

Siç nënkupton emri, këto janë një palë kufje të quajtur Surface, por janë më shumë se vetëm përpjekje e Microsoft të shtyjë markën Surface në gjithçka. Këto janë një palë kufje që do të ofrojnë funksione të anulimit të zhurmës që përmbajnë deri në 13 nivele të kontrollit të zhurmës së ambientit.

Do të ketë edhe kontrolle të vendosura në pullat e veshëve për kontroll “intuitive”, ku përdoruesit mund të rregullojnë gjëra të tilla si niveli i zhvendosjes së volumit dhe zhurmës. Ata gjithashtu do të shfaqin integrimin e Cortana (ndihmësit dixhital të Microsoft).

Ende nuk dihet asgjë në lidhje me cilësinë e kufjeve Surface, por për Microsoft kërkon 350 dollarë për to. /Telegrafi/