Plaketa me fotografinë e Gjorge Ivanovit janë vërejtur sot në Shkup, në lidhje me vendimin e tij që firmosi faljen e të gjithë politikanëve të cilët janë nën hetime, ndaj të cilëve është ngritur procedure hetimore si dhe për një politikan i cili është duke vuajtur dënimin me burg, transmeton Telegrafi Maqedoni nga Infopus.

Në plaketë është shënuar teksti: “Me këtë vendim presidenti ka falur personat…, për krim…Presidenti ka miratuar vendimin për të kontribuar në zgjidhjen e krizës dhe për të lehtësuar marrëdhëniet dhe braktisjen e tensioneve mes kundërshtarëve të partive politike dhe përkrahësit e tyre”.

Në plaketë qëndron edhe fjala ‘Rebelim’. /Telegrafi/

Ivanov plakete