Periudhat e Mërkurit në prapavijë janë gjithmonë marramendëse, kështu që ju nuk jeni vetëm nëse jeni goditur me disa dridhje konfuze kohët e fundit – pasi reaksioni aktual i Mërkurit filloi më 29 maj.

Pranvera me Mërkurin në prapavijë është këtu deri në 22 qershor me javë të përziera mendore, përplasje komunikimi dhe probleme teknike.

Ndërsa kjo kohë po i kthen gjërat me kokë poshtë për disa prej nesh, ka disa shenja me fat të zodiakut që preken më pak nga prapavija e Mërkurit.

Mërkuri në astrologji është planeti sundues i gjërave si koha, caktimi dhe shkëmbimi i informacionit. Pra, kur fillon një nga periudhat trevjeçare të prapavijës, të cilat zakonisht zgjasin për rreth tre javë në të njëjtën kohë, ka tendencë të na ngadalësojë në të gjitha këto zona – duke hedhur gjëra në jetën tonë të përditshme.

Këtë herë, prapavija po zhvillohet në shenjën e Binjakëve në shtëpinë e Mërkurit, e cila po i jep një theks të shtuar mënyrës sesi ne shprehim idetë tona dhe bashkëveprojmë me botën përreth nesh.

Përgatituni për një mundësi më të lartë të keqkuptimeve, shtypjeve të gabuara dhe fjalëve të përdredhura. Përvetësimi i qartë i pikave tona do të jetë dyfish i vështirë, falë faktit se planeti iluzionist Neptun po sheshohet me Mërkur gjatë gjithë kësaj prapavije, gjithashtu, duke shtuar një shtresë shtesë konfuzioni në të gjitha çështjet logjistike.

Të gjitha shenjat e zodiakut do të ndiejnë energjinë e lëkundshme në jetën e tyre të përditshme, por tre shenjat e zodiakut që preken më pak ua sjellim më poshtë:

Gaforrja

Akrepi

Peshqit