TikTok-u është i njohur për shumë gjëra – sfidat e vallëzimit dhe videot qesharake, por hilet e jetës të treguara në platformë janë gjithashtu një pikë e rëndësishme.

Disa nga këto hile nuk funksionojnë, por shumë prej tyre funksionojnë dhe i lënë shikuesit të tronditur se si aktivitetet e përditshme marrin një perspektivë krejtësisht të re.

Një video e fundit në TikTok shtron pyetjen se a kemi ngrënë hot-dogun në formën e duhur gjatë jetës?

Përdoruesja e TikTok, Sheena Marie, ka ndarë një mënyrë gjeniale të re për të ngrënë një hot-dog që nuk lejon të derdhni sosin e kuq dhe mustardën kur hani një kafshatë.

@sheenamarieq

no more messy ketchup and mustard on your lips 😂 #lifehacks

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Videoja, e cila ka mbi 2.4 milionë shikime, mbishkruhet me: ‘Nuk ka më sos të kuq të çrregullt dhe mustardë në buzët tuaja”. Megjithëse disa përdorues u hutuan nga kjo, pasi problemi mund të zgjidhej thjesht duke rrotulluar salsiçen, të tjerët u mahnitën nga lëvizja e zgjuar e Sheena në këtë problem shpesh të bezdisshëm të lidhur me hot-dog. /Telegrafi/