Pasi u informuan se ka ndodhur grushtshtet në Turqi, dashamirët e popullit dhe shtetit turk në Maqedoni janë mbledhur para ambasadës së Turqisë në Shkup.

Arsyeja nuk dihet por mendohet të jetë në formë mbështetje për popullin dhe shtetin turk, për të kaluar këtë krizë.

Qytetarët shihen me flamuj dhe janë duke injoruar edhe shiun./Telegrafi/

13709930_1248320805192202_5700348820365005633_n