Holanda dhe Ekuadori luajtën baras me rezultat 1-1 në ndeshjen e tyre të dytë në fazën e grupeve në Kampionatin Botëror “Katar 2022”.

Reklama

Këtë ndeshje interesante që u mbyll në barazim, për disa nga lexuesit e Telegrafit dhe lojës “Eksperti”, nuk ishte befasi.

Edhe pse shumë ishin për fitoren e Holandës, të saktë me barazimin 1-1 ishin 161 persona.

Foto: Parashikimet e ndeshjes Holandë – Ekuador në lojën “Eksperti” në Telegrafi.com/Prsc

Dy ndeshjet tjera të ditës, ndeshjen Uells 0-2 Iran, pothuajse të gjithë e parashikuan fitoren e Uellsit, por në fund ishin 3 që qëlluan me rezultat fitoren e aziatikëve.

Reklama

Në anën tjetër, përballjen Katar 1-3 Senegal, fituan favoritët, ndërsa 142 e parashikuan me rezultat të saktë Kurse nga dy parashikues në ndeshjen Angli 0-0 ShBA, vetëm tetë ishin të saktë me rezultat.

Reklama

Foto: Renditja momentale e pjesëmarrësve në lojën e Telegrafi.com, “Eksperti”/Prsc

Shpërblimet:

Çdo ditë kemi tre shpërblime ditore nga Birra Peja dhe Go+, fituesit shpallën në Facebook të Telegrafi Sport dhe në renditjen ditore te Eksperti.

Ndërsa, në fund të Katar 2022, do të mblidhen pikët e të gjitha parashikimeve dhe tre Ekspertët me më së shumti pikë do të përfitojnë njërën prej 3 shpërblimeve kryesore që dhurohen nga Birra Peja dhe GO+, siç janë:

Reklama

iPhone 14 Pro

TV

Trotinet Elektrik

Nga vendi i katër deri në vendin e 20-të, do të marrin pako Birra Peja ose GO+.


Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Reklama

Ekspertët që kanë pikë të barabarta, fituesi do të zgjidhet nëpërmjet shortit.

Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i Telegrafi.com nuk do të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe transparenca do të jetë maksimale. Luaj dhe fito, kliko këtu. /Telegrafi/