Aktori fitues i shumë çmimeve, Matthew McConaughey, është duke e publikuar librin e tij të parë, por ai thotë se është larg nga një autobiografi tipike e famshme.

“Ky nuk është një kujtim tradicional, ose një libër këshillimi, por më tepër një libër loje i bazuar në aventura në jetën time”, tha McConaughey, 50 vjeç, në një deklaratë.

Libri, i titulluar “Greenlights”, është vendosur të publikohet më 20 tetor.

Matthew McConaughey (Foto: Getty Images/Getty Images for Global Citizen)

“Aventurat që kanë qenë domethënëse, ndriçuese dhe qesharake, nganjëherë sepse ato ishin menduar të ishin por kryesisht sepse nuk u përpoqën të ishin”, ka thënë më tej ai.

Të gjitha lajmet nga Matthew McConaughey Të gjitha lajmet nga Matthew McConaughey

Sipas Crown, i cili njoftoi për librin të mërkurën, aktori i njohur për filmat “Dallas Buyers Club” dhe “Magic Mike” do të prezantojë një ditar që ai ka mbajtur për 35 vjet.

Matthew McConaughey (Foto: Tim Warner/Getty Images)

“Ai gjeti jo vetëm histori, pyetje, të vërteta dhe pohime, por edhe një temë të besueshme”, njoftoi Crown.

“Nga rritja si një fëmijë aventuresk në një shtëp në Texas deri në udhëtimet zbavitëse në Australi, Peru dhe Mali, deri në ditët e tij në Hollywood dhe ngritjen në famë, McConaughey ndan si përvojat e tij të jetës kanë futur tek ai rëndësinë e vlerave kompetente, fuqinë e përvojave të reja dhe siç thotë ai, ‘ose duke ndryshuar realitetin tuaj ose duke ndryshuar mënyrën se si e shihni atë’”, vazhdon deklarata e tij. /Telegrafi/