Anthony Martial ishte shumë i mirë presje ka mbërritur te United. Kështu ka pohuar thënë ish-sulmuesi i Manchester Unitedit, Andy Cole.

Martial u transferua në radhët e skuadrës angleze nga francezët e Monacos dhe me paraqitjet ka lënë mbresa te Cole.

“Aq i ri, por me aq shumë vetëbesim dhe inteligjencë, pastaj mënyra se si ai shikon punën e tij, ka qenë vërtetë mbresëlënëse”.

“Ai do të duhej ta kishte shumë më vështirë, sepse sezoni i United nuk ka shkuar shumë mirë, por ai ka gjetur vetën mjaftë mirë”.

“Ai erdhi për shumë para, po ashtu ishte një emër i panjohura, por mënyrë se si u përshtat në Premier Ligë është brilante”, tha Cole.