Nga mesnata çmimi i benzinës do të shtrenjtohet për 2 dhe 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës mbetet i njëjtë.

Për tre denarë do të shtrejtohet edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë.

Kjo është vendosur në mbledhjen e sotme të Komisionit Rregullator për Energjetikë.

Nga mesnata çmimet e derivateve do të jenë:

Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 109 (denarë/litër)
Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 111,5 (denarë/litër)
Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 99,05 (denarë/litër)
Vaji ekstra i lehtë – 98,05 (denarë/litër)