Nëse jeni një adhurues i aventurës dhe dëshironi të udhëtoni me një kamp shtëpizë, por financat tuaja nuk e përballojnë blerjen e diçkaje të tillë, atëherë shikojeni këtë vajzë. 

Duke zgjedhur një makinë SUV ju jeni gati për kompromise më të vogla, dhe kur ato bëhen në modalitetin e shtëpisë, kompromiset janë shumë më të mëdha, po thuajse në prag që funksioni të mund të përmbushet, transmeton Telegrafi.

Një shembull i tillë është kur një grua aventuriere vendosi të përpunojë plotësisht Ford Bronco-in e saj të vjetër. Më të, ajo planifikon të udhëtojë nëpër Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe përreth, dhe qentë e saj janë shoqëria e saj e vetme.

Ju mund të shihni se si ajo arriti të integrojë dhomën e gjumit, dhomën e ndenjes dhe kuzhinën në makinën e saj.

Do t’iu zbulojmë se ku gjendet tualeti, që ka edhe ujë që pastron jashtëqitjen. Edhe pse thotë se nuk e duhet kryhet nevoja fiziologjike aty ku hahet, një gjë e tillë nuk vlen gjatë ngasjes.

Tualeti i saj është i integruar në ulëse, ku ka edhe një rezervuar të vogël me ujë për pastrim. Megjithatë thotë se era e urinës dhe jashtëqitjes pengon paksa gjatë ngasjes.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon dhe do të bindeni. /Telegrafi/