Një listë me lojtarët që kanë shënuar gola më së shumti nga çdo pozitë është zbuluar.

Reklama

Kjo listë përmban disa emra legjendar, të cilët janë shumë të njohur për karrierën dhe për golat që kanë shënuar.

Në këtë përmbledhje nuk kishte se si të mungonte Pele, që gjatë karrierës së tij 21 vjeçare ka shënuar 727 gola zyrtar.

Pele dhe Ronaldo

Lista e plotë:

Portier – Rogerio Ceni (131 gola nga 1990 – 2015)

Image Credit: PA

Mbrojtës i djathtë – Graham Alexander (107 gola nga 1988 – 2012)

Mbrojtës qendror – Ronald Koeman (253 gola nga 1980 – 1997)

Mbrojtës i majtë – Paul Breitner (113 gola nga 1970 – 1983)

Reklama

Mesfushor i djathtë/Mesfushor qendror – Frank Lampard (274 gola nga 1995 – 2016)

Reklama

Mesfushor i majtë – John Wark (223 gola nga 1975 – 1997)

Sulmues krahu – Cristiano Ronaldo – (539 gola nga 2002 – vazhdon)

Sulmues – Pele (727 gola nga1956-1977). /Telegrafi/