Linda Halimi bënë pjesë në yjet shqiptare që ka bërë transformimin më të madh në dukjen e saj.

Falë përkushtimit të madh, këngëtarja arriti të krijojë linja të dëshirueshme trupore dhe tash duket për mrekulli.

Linda Halimi vazhdon të publikojë imazhe tërheqëse në bikini Linda Halimi vazhdon të publikojë imazhe tërheqëse në bikini

Sa herë që publikon fotografi në rrjetet sociale që vënë në plan të parë figurën trupore, ajo arrin të lë mbresa te ndjekësit e saj.

Ndërsa gjatë fundjavës, edhe pse ka pozuar nga studioja, Linda ka arritur që të marrë vëmendjen me dukjen e saj dhe linjat trupore.

Për më shumë, këngëtarja është nënë e një vajze, edhe pse këtë nuk e tregon fiziku i saj. /Telegrafi/