Alpinisti i paemëruar, ka ecur pa asnjë pajisje mbrojtëse, nëpër shtegun e ngushtë të një shkëmbi të lartë që ndodhet diku në Irlandë.

Megjithëse videoja është shumë e shkurtër, mjafton që shikuesit t’i bëjë të ndjejnë frikën e lartësisë prej qindra metrash, transmeton Telegrafi.

“Ja vlen të shihet ky peizazh magjepsës”, si dhe “a ka mundur të kthehet gjallë”, janë dy nga komentet më të ndryshme lidhur me rastin.

Mirëpo, askujt nuk i rekomandohet të lëvizë nëpër shtigje të tilla, pasi mund të ketë momente të papritura. /Telegrafi/