Lenny Kravitz është pjesë e ballinës së revistës Men’s Health për botimin e muajit nëntor. Ai është 56-vjeçar dhe deri në mars mbajti koncerte nëpër botë, deri në fillimin e pandemisë me coronavirus.

Më pas u largua nga shtëpia e tij në Paris dhe shkoi në Bahama, ku planifikon të qëndrojë në një shtëpi verore.

Sidoqoftë, bagazhet e tij ishin pajisur tashmë në Australi dhe siç tha në një intervistë për Men’s Health, ai ka jetuar me gjëra nga çanta e fundjavës për muajin e pestë.

Rokeri me kënaqësi zbulon sekretin e rinisë së tij – e do jetën e tij dhe e shijon atë, transmeton KP.

Reklama

Shumica e ditëve në Lenny Island ai zgjohet dhe kontrollon të korrat dhe perimet e tij pas mëngjesit. Ai rrit tranguj, bamje, shalqi, fruta pasioni, mollë, shegë, kokos, mango dhe shumë bimë.

Reklama

Që nga fundi i viteve të nëntëdhjeta, Kravitz ka punuar me trajnerin e Miamit Dodd Romero, të cilit ai i atribuohet si meritor për ndihmën e tij për të mbajtur pamjen e mirë dhe qëndresën për të mbajtur koncerte tre orësh.

“Rutina është në shënjestër – ushtrime kardio në mëngjes, kardio para gjumit, pesha gjatë ditës. Këto ditë ata punojnë së bashku përmes FaceTime”, ka deklaruar muzikanti.

Për më tepër, ai nuk harron t’i kushtojë kohë meditimit dhe lutjes, të cilën ai e thekson si thelbësore në ruajtjen e një fryme të mirë në këto kohë të vështira.

Reklama

Ajo që është më e vështirë për të është pamundësia për të regjistruar muzikë dhe këngë të reja, por ai beson fuqimisht se do të vijë së shpejti.

Reklama