Një punonjës në një fushë golfi në Florida kapi në video një krokodil që po përpiqej të kalojë me forcë përmes një gardhi metalik, kur i lakoi telat e gardhit gjatë procesit.

Eric Dagg, një punonjës në klubin “Coral Creek” në Placida tha se ai dhe vëllai i tij vunë re krokodilin e madh duke u përpjekur që të futej midis telave të gardhit metalik, transmeton Telegrafi.

Videoja e Dagg tregon krokodilin i cili me sukses lakoi shufrat dhe po shtynte trupin brenda asaj ngushtice.

Dagg tha se krokodili mbeti i bllokuar dhe kishte nevojë për ndihmë, dhe më pas vëllai i tij e ndihmoi atë të kalonte përmes gardhit. /Telegrafi/