Mundësi e udhëtimit nëpër zona me terrene të vështira, me nivel të lartë luksi

Abimelecdesign ka punuar në një Larborghini, duke e kthyer në makinë me gjashtë rrota, të aftë për të gjitha terrenet, por pa ia ndryshuar dukjen origjinale që e ka, transmeton Telegrafi.

Versioni i kësaj makine, ngjanë shumë me Mercedes-AMG G63 6X6, që është kopjuar me vonë edhe nga Hennessey me Velicopter 6X6.

Ky dizajn, është quajtur Lamborghini LM002 Sei per Sei, që në gjuhën italiane nënkupton gjashtë me gjashtë.

Brenda makinës, thuhet se është i njëjti motor me V12 si dhe transmisioni manual, derisa në pjesën e jashtme të tij, mundësohet shkrepja e fotografive të luanëve dhe elefantëve, nga komoditeti i ulëses së lëkurës.

Pjesa e pasme e këtij Lamborghini, është zgjatur në masë të madhe, duke mundësuar hapësirë të bollshme për qëndrim.

Rritja e kësaj pjese, duke se do t’i nxirrte problem shoferit, sepse do ta ketë të vështirë ta parkonte nëpër parkingje normale. /Telegrafi/

View this post on Instagram

Climb in! We’re going in a Safari! 🐘 What if you had, not just a lot of money but all the money? Welcome to the Lamborghini LM002 Sei per Sei (6×6 in italian, of course) a 1987 translation of the likes of modern trucks, like the Mercedes 6×6 and Hennessey 6×6 trucks. Keeps the original V12 but adds a whole axle to the back, along with a bigger bed with seating, to take the best lion and elephant pictures with your Kodak film camera from the comfort of a leather wrapped captain chair and a whole center console. Wonder how many parking spots this would take outside the club at ocean drive… . . . . . . . . #lamborghini #lm002 #suv #pickup #sei #per #sei #6×6 #truck #extended #long #luxury #1987 #super #car #countach #lambo #italy #supercar #white #paint #red #leather #excess #3d #render

A post shared by Abimelec Arellano (@abimelecdesign) on Dec 18, 2019 at 10:17am PST