LAJMI I FUNDIT:

KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

Poezi nga: Jim Moore
Përktheu: Fadil Bajraj

Reklama

Ajo ha oriz të bardhë,
sall oriz të bardhë.
Budë e vogël me buzëqeshjen tënde të lakuar
të bishtit, pa më thuaj
si është jeta
për ata që duan
pa kushte dhe kufizime.