0Shares

Përfaqësueset e Kosovës në basketboll për femrat dhe meshkujt U-18, janë ftuar të marrin pjesë në turneun ndërkombëtar në Vjenë të Austrisë, që do të mbahet prej 25 deri me 30 mars.

Lista e përfaqësueses U-18 për meshkujt:

1. LEONARD MEKAJ
2. ADNAN MUSTAFA
3. ARIAN MEHMETI
4. SAMIR ZEKIQI
5. UJKAN KARANEZI
6. ZGJIM GERXHALIU
7. RESHAT PËRZHELLA
8. LORIK KLLOKOQI
9. FISNIK BEKA
10. GRANIT HYSENI
11. QËNDRIM AJAZAJ
12. ENDRIT ELSHANI

Përzgjedhës: Albert Sylejmani

Lista e përfaqësueses U-18 për femrat

1. ERIKA NUHIU
2. SARA SERMAXHAJ
3. LENDA RAMADANI
4. ZERINA SHATRI
5. ULPIANA EMRA
6. JAKUT BURRI
7. VLERA VRANIQI
8. DEA CEJKU
9. FILLORETA VUKSHINAJ
10. SARA MEHMETI
11. HANA GASHI
12. AULONA MUHADRI

Përzgjedhëse: Elvira Dushku

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)