LAJMI I FUNDIT:

Konceptet nga Ferrari që ishin shumë të shëmtuara për prodhim (Foto)

Konceptet nga Ferrari që ishin shumë të shëmtuara për prodhim (Foto)

Prodhuesi italian nuk dëshiron të mbahet mend, për këto monstruozitete

Reklama

Ferrari është prodhuesi i super-makinave ikonë, që e bën secilin italian të ndjehet krenar, transmeton Telegrafi.

Në këto makina për rrugë dhe gara, janë përmbledhur në mënyrë të përkryer emocioni, pasioni, bukuria dhe shpejtësia.

Gjatë viteve kemi vetura të ndryshme, që i janë përshtatur kohës dhe nevojave specifike, por kemi edhe disa të tjera që nuk kanë hyrë kurrë në prodhim. Për fat të mirë, disa prej tyre ishin vetëm koncepte që nuk vazhduan më tej.

Imagjinata dhe aftësitë krijuese, nuk shkuan në mënyrën e duhur te këto koncepte nga Ferrari, që ishin shumë të shëmtuara për prodhim.

Madje në mesin e etyre edhe dizajnë nga Pipinfarina, si dhe koncepte që mbajnë emrin e Enzo, sikur të themeluesit të kompanisë. /Telegrafi/