LAJMI I FUNDIT:

Ferrari Enzo

13 Artikuj

Fernando Alonso shiti Ferrari Enzo-n e tij për 5.4 milionë euro

Fernando Alonso shiti Ferrari Enzo-n e tij për 5.4 milionë euro

Auto Lajme
Fernando Alonso shet Ferrari Enzon e tij, çmimi pritet të jetë marramendës

Fernando Alonso shet Ferrari Enzon e tij, çmimi pritet të jetë marramendës

Formula 1
Motori i ri i Ferrari FXX – V12 – po del në ankand

Motori i ri i Ferrari FXX – V12 – po del në ankand

Auto Fun
Shitet Ferrari Enzo me nënshkrimet e legjendave Schumacher, Barrichella – Todta e Brown

Shitet Ferrari Enzo me nënshkrimet e legjendave Schumacher, Barrichella – Todta e Brown

Auto Lajme
E nxori për ta testuar, mekaniku e përplasi Ferrarin që kushton hiq më pak se tre milionë dollarë

E nxori për ta testuar, mekaniku e përplasi Ferrarin që kushton hiq më pak se tre milionë dollarë

Auto Lajme
Ferrari Enzo jashtëzakonisht i rrallë u shit për 3.8 milionë dollarë

Ferrari Enzo jashtëzakonisht i rrallë u shit për 3.8 milionë dollarë

Auto Lajme
Konceptet nga Ferrari që ishin shumë të shëmtuara për prodhim (Foto)

Konceptet nga Ferrari që ishin shumë të shëmtuara për prodhim (Foto)

Auto Fun
Dizajneri i Ferrari Enzo, do të prezantojë një makinë të re gjatë këtyre ditëve (Foto)

Dizajneri i Ferrari Enzo, do të prezantojë një makinë të re gjatë këtyre ditëve (Foto)

Auto Fun
Ferrari i rrallë, i parkuar në garazhin më të mahnitshëm që keni parë (Video)

Ferrari i rrallë, i parkuar në garazhin më të mahnitshëm që keni parë (Video)

Auto Fun
Takimi i super-veturave që së bashku kushtojnë afro 60 milionë euro (Foto)

Takimi i super-veturave që së bashku kushtojnë afro 60 milionë euro (Foto)

Auto Lajme
Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Ngjarje
Çmimi fillestar milionësh, i këtij Ferrari Enzo që shumë koleksionistë duan ta kenë (Foto)

Çmimi fillestar milionësh, i këtij Ferrari Enzo që shumë koleksionistë duan ta kenë (Foto)

Ngjarje
Përballja e super-veturës Porsche dhe legjendares Ferrari Enzo (Video)

Përballja e super-veturës Porsche dhe legjendares Ferrari Enzo (Video)

Auto Fun