Në një mal të Zvicrës, ndodhet garazhi sekret i një pronari të paemëruar, ku janë të parkuara dhjetëra Ferrari.

Filmimi i postuar më poshtë, tregon nga afër veturat e shtrenjta të prodhuesit italian,e edhe detajet e disave prej tyre, transmeton Telegrafi.

Në këtë vend misterioz ndodhen në kushte si të muzeut – pa frikë se amortizohen – modelet F40, F50, Enzo dhe sigurisht LaFerrari.Nuk mungon as Testarossa, 308, 512 TR, si dhe disa tjera të prodhuara para 30 vitesh. /Telegrafi/