Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë informojnë se komunikacioni në rrugën Strumicë-fshati Vasilevo që nga ora 04:45 është normalizuar.

Nga atje njoftojnë se komunikacioni në vend po zhvillohet në rrugë të thata.

“Në vendkalimin kufitar Bogorodicë ka rritje të intensitetit të komunikacionit, koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 45 deri një orë. Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, njoftojnë nga LAMM.

Nga LAMM rikujtojnë se gjatë fundjavës është e ndaluar lëvizja e automjeteve transportuese të rënda në rrugët shtetërore, si dhe në rrugën Shkup-Ohër.