Stina e vjeshtës njihet si sezona e kungullit ku konsumojmë kungull të pjekur ose të zier por ende nuk e keni dëgjuar dhe shijuar pjesën më të mirë “supë kungulli e pjekur”.

Blogerja e njohur e ushqimit “me Jehonën” ka shpërndarë në Instagram recetën e shijshme të supës së kungullit të pjekur.

Blogerja ju këshillon që supën e kungullit t’a shijoni bashkë me bukëzat Brotchen, një kombinim fantastik me shumë shumë shije.

Bukën Brotchen mund ta gjeni ekskluzivisht në rrjetin e supermarketeve INTEREX dhe është në kuadër të brendit francez Bonjour, e cila ka një çmim ekskluziv prej 69 cent.

Përveç bukës së bardhë, ju në INTEREX mund ta gjeni edhe Integral Brotchen, e cila piqet brenda 10 minutave dhe është shumë e shëndetshme.

Recetën e plotë e keni mëposhtë: