0Shares

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) po e cilëson diskriminuese vendimin që rryma të faturohet në bazë të përkatësisë etnike.

KMDLNj: Pagesa e faturave për veriun shkelje e të drejtave të njeriut KMDLNj: Pagesa e faturave për veriun shkelje e të drejtave të njeriut
KMDLNj: Qytetarët ta paguajnë rrymën vetëm 70 për qind të shumës së faturuar KMDLNj: Qytetarët ta paguajnë rrymën vetëm 70 për qind të shumës së faturuar

Për këtë po kërkohet që konsumatorët e KEDS-it të paguajnë vetëm një pjese të faturës për energjinë e shpenzuar, e tjetrën serbët, duke kërkuar të zbatohet vendimi i Gjykatës së Apelit për ndërprerje të faturimit diskriminues, në baza etnike.

Për më shumë, shikojeni kronikën e Klan Kosovës.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)