Kanë vazhduar sukseset e klubit të karatesë Prsithina.

Kryeqytetasit kanë marrë pjesë në turneun ndërkombëtar ‘Ulqini Open 2019’, ku kanë korrur suksese të reja.

Ky turne ka pasur mbi 800 garues, ndërsa prishtinasit kanë marrë pesë çmime.

Endrit Shasivari, Antoneta Budakova (tri çmime) dhe Riga Dresha ishin karateistët që fituan çmime në Ulqini 2019. /Telegrafi/