Përdorni këtë metodë kurdo që jeni nën stres

Ushtrimet e meridianit bëjnë që të vendoset lidhja e drejtpërdrejtë midis mendjes dhe trupit.

Shtypja në pikën fillestare të meridianit të lukthit, që fillon nën kapakët e syve dhe shkon deri te gishtat e këmbëve, me efikasitet largon brengat dhe lodhjen kronike, transmeton Telegrafi.

Për fillim qetësohuni dhe merrni frymë thellë. Vendosni gishtat mu nën kapakët e poshtëm të syve.

Derisa lironi frymën, do të çlironi gjithë stresin e grumbulluar në trup.

Në videon e shkurtër të Julie Civiello Polier, mund të shihni si duket kjo procedurë.

/Telegrafi/