Kiropraktika është profesioni i mbrojtjes shëndetësore.

Ajo merret me diagnostikimin, shërimin dhe preventivën e çrregullimeve të sistemit nervor dhe me ndikimin e tyre në gjendjen e përgjithshme shëndetësore.

E mira e kësaj metode qëndron te fakti se është plotësisht e sigurt, pa dhembje dhe e parrezikshme.

Për më shumë informacione rreth këtij profesioni të mbrojtjes shëndetësore, ju ftojmë ta ndiqni storjen e mëposhtme. /Telegrafi/